22.11.2021

Kim Jolkkonen hankejohtajaksi Luotsi Capital Oy:n tiimiin

Kim Jolkkonen (tekn. lis.) on aloittanut hankejohtajana ja osakkaana Luotsi Capital Oy:ssä 1.11.2021 alkaen. Luotsi Capital on suomalainen kiinteistöpääomarahastojen hallinnointiin keskittyvä yritys.

Jolkkosella on yli kahdenkymmenen vuoden laaja-alainen kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta. Ennen Luotsille tuloaan hän on työskennellyt muun muassa SRV:llä pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtajana ja hankekehitysjohtajana, sekä Kojamo Oyj:ssä kiinteistökehitysjohtajana. Siellä hän vastasi konsernin vuokra-asuntomäärän kasvustrategian toteuttamisesta erityisesti uudistuotannossa.

”Olemme innoissamme, kun saamme kovan luokan vahvistuksen tiimiimme. Kim on erittäin kokenut ammattilainen, jonka tausta on juuri sopiva Luotsin kasvattamiseen seuraavaan vaiheeseen. Luotsin ensimmäinen rahasto, seitsemään kohteeseen yli 50 M€ investoinut Luotsi Asuntorahasto Ky alkaa lähestyä exit-vaihetta, joten ryhdymme sen rinnalla valmistelemaan Luotsin seuraavaa asuntorahastoa”, Luotsi Capitalin toimitusjohtaja Tero Nikula kertoo.

Tulevassa rahastossa Luotsi Capital jatkaa keskittymistään hankekehitykseen ja uudiskohteiden rakennuttamiseen. Jolkkonen vastaa hankekannan kokoamisesta tulevaan rahastoon.

”Minun on helppo liittyä mukaan samanhenkisten ammattilaisten joukkoon ja yritykseen, jolla on vahvat taustajoukot ja aiempaa näyttöä menestyksekkäästä liiketoiminnasta. Aloitan innolla uusien hankkeiden kokoamisen seuraavaa asuntorahastoamme varten ja uskon, että pitkästä kokemuksestani alalla ja laajasta kontaktiverkostostani on tässä työssä merkittävää apua”, Luotsin hankejohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

 

Lisätietoja antavat:
Tero Nikula
toimitusjohtaja
+358 40 590 2070
tero.nikula@luotsicapital.fi

Kim Jolkkonen
hankejohtaja
+358 40 024 3144
kim.jolkkonen@luotsicapital.fi

www.luotsicapital.fi
Kasarmikatu 21 B
00130 Helsinki

 

Vuonna 2018 perustettu Luotsi Capital Oy on suomalainen kiinteistöpääomarahastojen hallinnointiin keskittyvä yritys. Luotsin ensimmäisen rahaston Luotsi Asuntorahasto Ky:n sijoitusvaihe on päättynyt. Rahasto on rakennuttanut kuuden kokonaisen vuokratalon portfolion valikoituihin kasvukeskuksiin -Tampereelle, Jyväskylään ja Hyvinkäälle. Seitsemäs talo valmistuu 2022, joten rahasto alkaa siirtyä exit-vaiheeseen. Luotsi on aloittanut uuden asuntorahaston keräämisen ja sijoitusstrategiaan sopivan hankekannan kokoamisen. Luotsi Capital Oy:n enemmistöomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners Oy.